Home » Gama IND » Panouri JOCAVI IND » Floatsheet INSulation

Floatsheet INSulation

Floatsheet INSulation este fabricat din poliuretan și este un material ideal pentru a fi folosit ca strat izolator. Aria de aplicare a modelului Floatsheet INSulation este pentru izolarea sunetului activ. Este potrivit pentru folosirea în proiectele de izolare fonică în studiouri, cabine de înregistrare, spații rezidențiale, hoteluri, cluburi, cluburi de noapte, dar și pentru echipamentele industriale.

Floatsheet INSulation poate să absoarbă efectiv și să blocheze sunetul transmis prin pereți, plafoane și podele, utilizând legea masei și principiul de amortizare ale materialelor acustice arhitecturale.

Acest material subțire, de înaltă calitate, poate conferi un control evident al zgomotului și absorbție a vibrațiilor, rezultând un excelent raport preț/calitate. Are o bună rezistență la foc, la căldură, elasticitate, flexibilitate și rezistență la tracțiune. Poate fi tăiat cu un cutter pentru tapet și fixat cu ajutorul cuielor sau cu adeziv. Este disponibil în două variante: plăci sau role.

 

CARACTERISTICI

  • Strat de izolare acustică
  • Bună rezistență la foc, elasticitate, flexibilitate, rezistență la tracțiune
  • Raport excelent preț/calitate
  • Furnizat în plăci sau role, cu sau fără adeziv
  • Potrivit pentru pereți, plafoane și podele
Floatsheet FINR010, FINP0010, FIN010r AD, FIN010p AD

FLOATSHEET_ins plate modele dim.jpg

 

Documente